Waar is mijn belastingteruggave? (2024)

Waar is mijn belastingteruggave? (1)

Wanneer u uw dossier invultfederale aangifte inkomstenbelasting, kunt u de status van uwbelastingteruggavedoor de IRS-website of de mobiele app te bezoeken. Elke staat heeft echter zijn eigen proces voor het afhandelen van staatsinkomstenbelastingen. Als u een terugbetaling verwacht, kan uw staat slechts een paar dagen nodig hebben om deze te verwerken of kan het een paar maanden duren. Er is geen vaste regel, maar u kunt verwachten dat het verwerken van papieren aangiften aanzienlijk langer duurt dan bij elektronisch ingediende aangiften. In de tussentijd kan datwerken met een financieel adviseurom een ​​plan te maken voor het geld dat u verwacht te ontvangen.

Hoe u uw staatsbelastingteruggave kunt controleren

Elke staatsbelastingteruggave die u ontvangt, kan op verschillende tijdstippen plaatsvinden, afhankelijk van de staat waarin u zich heeft aangemeld. Meestal worden staatsaangiften sneller verwerkt dan federale aangiften. Elke staat gebruikt een iets ander systeem om belastingbetalers hun te laten controlerenstatus belastingteruggaaf. Over het algemeen zijn er echter twee stukjes informatie die u nodig heeft om uw terugbetaling te controleren.

De eerste belangrijke informatie is uw sofinummer (SSN). Als je geen SSN hebt, kun je in de meeste staten een paar verschillende soorten ID's gebruiken. Een veel voorkomend type is een Individual Taxpayer Identification Number (ITIN). Als u een gezamenlijke aangifte indient, gebruik dan het ID-nummer dat als eerste op de aangifte staat.

Bijna alle staten vereisen ook dat u het bedrag van uw teruggave opgeeft. De meeste staten vragen je om je retourzending af te ronden op het dichtstbijzijnde gehele getal, maar sommige staten, zoals Vermont, vragen om het exacte bedrag van je terugbetaling.

Deze twee dingen zijn voldoende om in sommige staten in te checken. Andere staten kunnen ook uw geboortedatum, het jaar van aangifte, uw indieningsstatus of uw postcode vereisen. Hieronder vindt u een overzicht van hoe u uw terugbetalingsstatus kunt controleren in elke staat die inkomstenbelasting int.

Merk op dat Alaska, Florida, Nevada, South Dakota, Texas, Washington en Wyoming geen inkomstenbelasting hebben. New Hampshire en Tennessee belasten reguliere lonen en inkomsten niet. Tennessee heeft de belasting op inkomsten uit dividenden en investeringen geleidelijk afgeschaft en New Hampshire heeft wetgeving voorgesteld om hetzelfde te doen.

Waar is mijn belastingteruggave van de staat - Alabama

U kunt uw Alabama-terugbetaling binnen acht tot twaalf weken na ontvangst verwachten. Om de status van uw belastingaangifte te controleren, gaat u naarMijn Alabama-belastingenen selecteer "Waar is mijn terugbetaling?" Om de veiligheid te behouden, vereist de site dat u uw SSN, het belastingjaar en uw verwachte terugbetalingsbedrag invoert.

Een ander ding om op te merken met Alabama is dat zelfs als u een directe storting van uw terugbetaling heeft aangevraagd, de staat uw terugbetaling als een fysieke cheque kan sturen. Dit is een poging om fraude te voorkomen door een papieren cheque naar de juiste persoon te sturen in plaats van een elektronische betaling naar de rekening van de verkeerde persoon te sturen.

Waar is mijn belastingteruggave -Arizona

Om uw terugbetaling door de staat Arizona te controleren, gaat u naar de staatControleer de pagina Restitutiestatus. U kunt hier ook toegang toe krijgen door naar AZTaxes.gov te gaan en "Waar is mijn restitutie?" te selecteren. Benodigde informatie voor het controleren van uw status is uw SSN, uw archiveringsstatus, uw postcode en het jaar van aangifte.

Waar is mijn belastingteruggave -Arkansas

Controleer uw belastingaangifte in Arkansas door in te loggen op deToegangspunt voor de belastingbetaler in Arkansaspagina en klik vervolgens op "Waar is mijn terugbetaling?" onderaan de pagina. U kunt uw terugbetaling controleren met alleen uw SSN en het bedrag van uw terugbetaling.

Waar is mijn belastingteruggave -Californië

Volg uw staatsbelastingteruggave door een bezoek te brengen aan deWaar is mijn terugbetaling? bladzijdevan de California Franchise Tax Board. U moet het exacte bedrag van uw terugbetaling invoeren om de status ervan te controleren.

Volgens de staat duurt het over het algemeen tot twee weken om terugbetalingen te verwerken als u een e-bestand indient. Als u een papieren aangifte indient, kan uw terugbetaling tot vier weken duren. Bedrijven kunnen verwerkingstijden tot vijf maanden verwachten.

Neem contact op met de Belastingdienst Franchise als u binnen een maand na elektronische aangifte (twee maanden bij papieren aangifte) nog niets hebt vernomen. Bedrijven moeten contact opnemen als ze binnen zes maanden na indiening nog niets hebben gehoord.

Het verwerken van gewijzigde aangiften voor zowel particulieren als bedrijven kan tot vier maanden duren.

Waar is mijn belastingteruggave -Colorado

Belastingbetalers kunnen de status van hun belastingteruggave controleren door een bezoek te brengen aan het Colorado Department of Revenue'sInkomsten onlinebladzijde. U hoeft niet in te loggen. Klik op "Waar is mijn terugbetaling/korting?" uit de sectie Snelkoppelingen. Vervolgens moet u uw SSN en het bedrag van uw teruggave invoeren.

Colorado heeft de afgelopen jaren zijn maatregelen ter voorkoming van fraude verhoogd en waarschuwt dat het tot 60 dagen kan duren om retourzendingen te verwerken. Retourneren duurt het langst naarmate de indieningstermijn van april nadert. Dit is wanneer de staat het grootste volume aan retouren ontvangt. De staat beveelt ook aan om elektronisch in te dienen om de verwerkingstijd te verbeteren.

Waar is mijn belastingteruggave -Connecticut

U kunt de status van uw belastingteruggave in Connecticut controleren door naar deBelastingservicecentrum. Selecteer vervolgens "Controleer de status van uw terugbetaling" aan de linkerkant van de pagina. Als u elektronisch heeft ingediend, kunt u verwachten dat uw aangifte binnen enkele dagen wordt verwerkt.

Waar is mijn belastingteruggave -Delaware

Terugbetalingen van belastingaangiften in Delaware duren over het algemeen vier tot twaalf weken om te verwerken. Ga voor meer specifieke statusupdates naar de staatTeruggaveverzoek (Individuele Inkomstenbelasting) pagina. U moet uw SSN en uw restitutiebedrag invoeren.

Waar is mijn belastingteruggave -Washington, DC

Controleer de status van uw terugbetaling door te bezoekenMyTax DC. Klik vanaf daar op "Waar is mijn terugbetaling?" aan de rechterkant van de pagina. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw status wordt weergegeven. Als u e-aangifte heeft gedaan, kunt u een status verwachten binnen 14 werkdagen nadat het DC Office of Tax and Revenue uw aangifte heeft ontvangen. De status van een papieren aangifte verschijnt waarschijnlijk niet in minder dan vier weken.

Net als Alabama en enkele andere staten, zal D.C. sommige directe stortingsverzoeken omzetten in terugbetalingen van papieren cheques. Dit is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat terugbetalingen niet op de verkeerde rekeningen worden gestort.

Waar is mijn belastingteruggave door de staat - Georgië

Volg uw belastingteruggave in Georgië door een bezoek te brengen aan deBelastingcentrum Georgiëen klikken op "Waar is mijn terugbetaling?" in het midden van de pagina onder 'Individuen'. U kunt de aangiften voor het huidige belastingjaar en zelfs vier jaar geleden controleren. Het kan tot 90 dagen duren voordat een terugbetaling is verwerkt. Als u binnen die tijd geen terugbetaling of melding heeft ontvangen, neemt u contact op met de belastingdienst van de staat.

Waar is mijn belastingteruggave -Hawaii

Hawaï belastingbetalers kunnen een bezoek brengen aan deControleer de pagina Status van uw individuele belastingteruggaveom de status van hun terugkeer te zien. U moet uw SSN en het exacte bedrag van uw terugbetaling opgeven.

Het kan negen tot tien weken duren voordat terugbetalingen zijn verwerkt vanaf de datum waarop uw belastingaangifte is ontvangen. Als u ervoor kiest om uw terugbetaling als papieren cheque te ontvangen, kunt u er rekening mee houden dat dit nog eens twee weken duurt. Als u een e-aanvraag heeft ingediend en binnen 10 weken niets over uw teruggave hebt gehoord, belt u het ministerie van Belastingen van de staat.

Waar is mijn belastingteruggave -Idaho

Ga voor meer informatie over uw belastingaangifte naar de Idaho State Tax CommissionTerugbetaling Info pagina. Van daaruit kunt u klikken op "Waar is mijn terugbetaling?" om uw gegevens in te voeren en de status van uw terugbetaling te zien.

Belastingbetalers die e-files indienen, kunnen hun terugbetaling binnen ongeveer zeven tot acht weken verwachten nadat ze een bevestiging hebben ontvangen voor het indienen van de aangifte van hun staat. Degenen die een papieren aangifte indienen, kunnen verwachten dat de terugbetaling 10 tot 11 weken duurt.

Als je een bericht ontvangt waarin staat dat er meer informatie nodig is om je retourzending te verwerken, moet je de informatie verzenden voordat je een terugbetaling kunt krijgen. Zodra de staat die aanvullende informatie heeft ontvangen, kunt u verwachten dat het zes weken duurt om uw teruggave te verwerken.

Waar is mijn belastingteruggave -Illinois

De staat Illinois heeft een webpagina met de naam Where's My Refund, waar u kunt zien of de staat uw belastingaangifte al heeft verwerkt en uw teruggave heeft geïnitieerd. De enige informatie die u hoeft in te voeren is uw SSN, voornaam en achternaam. Als de staat uw retourzending nog niet heeft verwerkt, kunt u een e-mail- of sms-melding instellen om u te laten weten wanneer dit het geval is.

Waar is mijn belastingteruggave -Indiana

Als u de website van het Indiana Department of Revenue bezoekt, kunt u deze vindenRestitutiestatusservice. Voer eenvoudig uw SSN en het restitutiebedrag in om de status van uw restitutie te controleren.

Waar is mijn belastingteruggave -Iowa

Waar is mijn belastingteruggave? (2)

U kunt de status van uw belastingaangifte in de staat Iowa controleren via de website van het State Department of Revenue. Daar vindt u een pagina met de naamWaar is mijn terugbetaling. U kunt uw terugbetaling controleren en de pagina beantwoordt ook veelgestelde vragen over terugbetalingen door de staat. Deze pagina wordt in realtime bijgewerkt. Zodra de staat uw retour heeft verwerkt, ziet u de datum waarop uw terugbetaling is uitgevoerd.

Een goede zaak om op te merken is dat u door te bellen niet meer informatie krijgt over uw terugbetaling. Wanneer u uw terugbetalingsstatus op deze pagina controleert, heeft u toegang tot dezelfde informatie als telefonische vertegenwoordigers. Dus de staat vraagt ​​mensen om niet te bellen tenzij je een bericht ontvangt waarin je wordt gevraagd te bellen.

Waar is mijn belastingteruggave -Kansas

Als u wacht op een belastingteruggave uit Kansas, gaat u gewoon naar deInkomen en Homestead Restitutie Statusbladzijde. Daar kunt u de status van de teruggaaf van inkomstenbelasting en woonlasten controleren. U kunt uw terugbetalingsstatus ook controleren met behulp van een geautomatiseerde telefoonservice.

Belastingbetalers die elektronisch hebben ingediend, kunnen hun terugbetaling binnen 10 tot 14 werkdagen verwachten (via automatische storting). Dit is vanaf de datum waarop de staat uw terugkeer heeft geaccepteerd. Als u een papieren aangifte heeft ingediend, ontvangt u uw terugbetaling als papieren cheque. De staat adviseert mensen dat het 16 tot 20 weken kan duren voordat een papieren terugbetaling aankomt.

Waar is mijn belastingteruggave -Kentucky

Controleer de status van uw belastingteruggave in Kentucky door een bezoek te brengen aan de "Waar is mijn terugbetaling?" bladzijde.

Als u een elektronische aanvraag heeft ingediend en heeft gekozen voor directe storting, kunt u uw terugbetaling binnen twee tot drie weken verwachten. Het terugkrijgen van een papieren cheque duurt drie tot vier weken. Als je een papieren retourzending hebt ingediend, duurt het aanzienlijk langer voordat je terugbetaling aankomt. De staat zegt dat het acht tot twaalf weken kan duren.

Op de Where's My Refund-pagina kunt u alleen de belastingaangifte van het lopende jaar controleren. De status van eerdere belastingaangiften is beschikbaar als u 502-564-4581 belt en met een onderzoeker spreekt. Het kan meer dan 20 weken duren om de belastingaangifte van voorgaande jaren te verwerken.

Waar is mijn belastingteruggave -Louisiana

De status van uw belastingteruggave in Louisiana is beschikbaar op deLouisiana Belastingbetaler Toegangspuntpagina en klik op "Waar is mijn terugbetaling?" aan de onderkant. U moet uw SSN en uw archiveringsstatus invoeren.

De verwerkingstijd van terugbetalingen voor retourzendingen via e-mail is maximaal 60 dagen. Degenen die papieren aangiften hebben ingediend, kunnen 12 tot 14 weken wachten. Zoals met veel andere staten, zijn deze tijdsbestekken langer dan in de afgelopen jaren. Louisiana implementeert maatregelen om frauduleuze retourzendingen te voorkomen en dit heeft geleid tot langere verwerkingstijden.

Waar is mijn belastingteruggave -Maine

Maine staat belastingbetalers toe om hun terugbetalingsstatus te controleren op deInformatie over de terugbetalingsstatusbladzijde. De site zegt dat informatie dinsdag- en vrijdagavond wordt bijgewerkt en dat wijzigingen de volgende dag worden bijgewerkt. U moet uw SSN, de indieningsstatus en het exacte bedrag van uw terugbetaling invoeren.

Waar is mijn belastingteruggave -Maryland

Bezoek de website van de controleur omcontroleer de status van uw belastingteruggave in Maryland. Het enige dat u hoeft te doen, is uw SSN en uw restitutiebedrag in te voeren. Gezamenlijke indieners kunnen hun status controleren door het eerste SSN te gebruiken bij hun terugkeer.

Volgens de staat verwerkt het elektronisch ingediende aangiften meestal op dezelfde dag dat het ze ontvangt. Dat betekent dat u uw teruggave niet lang nadat u uw belastingaangifte heeft ingediend kunt verwachten. Aan de andere kant duurt de verwerking van papieren retouren doorgaans 30 dagen. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om uw belastingaangiftegegevens telefonisch te verifiëren.

Waar is mijn belastingteruggave -Massachusetts

Het Massachusetts Department of Revenue staat u toecontroleer de status van uw terugbetalingop de MassTax Connect-pagina. Klik gewoon op de knop "Waar is mijn terugbetaling?" koppeling. Wanneer de staat uw terugbetaling goedkeurt, kunt u de datum zien waarop uw terugbetaling rechtstreeks is gestort of verzonden.

De doorlooptijd voor terugbetalingen is volgens de staat vier tot zes weken als u elektronisch heeft ingediend en kiest voor directe storting. U kunt een doorlooptijd van acht tot tien weken verwachten als u een papieren aangifte indient en kiest voor directe storting. Als u ervoor heeft gekozen om uw terugbetaling als papieren cheque te ontvangen, kunt u ongeveer een week langer wachten dan de hierboven genoemde tijden.

Waar is mijn belastingteruggave -Michigan

Het controleren van uw terugbetalingsstatus is mogelijk via het Michigan Department of Treasury. Bezoek gewoon deWaar is mijn terugbetaling?bladzijde. Michigan vereist dat u iets andere informatie invoert dan in de meeste andere staten. U moet uw SSN, het belastingjaar, uw aanvraagstatus en uw aangepaste bruto-inkomen invoeren.

Michigan zegt vier weken de tijd te nemen nadat uw terugkeer is geaccepteerd om informatie te controleren. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat u elektronisch hebt ingediend. Als u een papieren aangifte heeft ingediend, wacht dan zes tot acht weken voordat u gaat controleren.

Waar is mijn belastingteruggave -Minnesota

Door hetWaar is mijn terugbetaling? Systeem, kunt u de status van uw belastingteruggave in Minnesota controleren. U moet uw BSN, uw geboortedatum, uw aangiftetype (inkomstenbelasting of onroerendezaakbelasting), het belastingjaar en het teruggaafbedrag op uw aangifte invullen. Het is belangrijk om te weten dat als uw geboortedatum niet op uw aangifte staat, u de status ervan niet kunt controleren.

Het restitutiesysteem wordt van de ene op de andere dag bijgewerkt, van maandag tot en met vrijdag. Als u belt, hebben de vertegenwoordigers dezelfde informatie die voor u beschikbaar is in dit systeem.

Waar is mijn belastingteruggave -Mississippi

Ga naar de staat om de status van uw terugbetaling door de staat Mississippi te bekijkenBelastingbetaler Toegangspunt. Vanaf daar moet u klikken op "Controleer de status van mijn terugbetaling" linksonder op de pagina. U moet uw restitutiebedrag en uw SSN of uw Fed-werkgevers-ID invoeren.

Waar is mijn belastingteruggave -Missouri

U kunt uw belastingteruggave in Missouri controleren via deRetourtracker. Daar moet u uw SSN, de indieningsstatus en het bedrag van uw teruggave invoeren.

Waar is mijn belastingteruggave -Montana

Bezoek de BelastingdienstTransactieportaalen klik op de link "Waar is mijn restitutie" bovenaan de pagina. Van daaruit moet u uw SSN en het bedrag van uw terugbetaling invoeren.

De verwerkingstijd van uw aangifte en teruggaaf is afhankelijk van het moment waarop u aangifte doet. TheMontana Department of Revenue zegt dat als u uw aangifte in januari indient, uw terugbetaling binnen een week kan worden verwerkt. U kunt echter tot acht weken wachten als u in april een aanvraag indient, meestal wanneer staten de meeste aangiften ontvangen.

Waar is mijn belastingteruggave -Nebraska

Het is mogelijk om de status van uw belastingteruggave te controleren door naar de afdeling Belastingen te gaanInformatie over terugbetalingbladzijde. Op die pagina kunt u meer te weten komen over de belastingteruggaven van de staat en kunt u de status van uw teruggave controleren. Zorg ervoor dat u uw SSN, de indieningsstatus en het exacte bedrag van uw teruggave bij de hand heeft om uw teruggave te controleren.

Waar is mijn terugbetaling door de staat - New Hampshire

Inwoners van New Hampshiregeen inkomstenbelasting betalenop hun inkomen en loon. En net als Tennessee heeft het voorgesteld om de belasting op rente- en dividendinkomsten geleidelijk af te schaffen. Teruggaaf van deze inkomstenbelasting is onwaarschijnlijk.

Waar is mijn belastingteruggave -New Jersey

De belastingafdeling van New Jersey stelt belastingbetalers in staat om de status van terugbetalingen te controleren via de Online Refund Status Service. U moet uw SSN en het bedrag van uw terugbetaling invoeren.

U kunt ook de status van een terugbetaling controleren met behulp van het geautomatiseerde telefonische informatiesysteem. Het geautomatiseerde systeem kan u vertellen of en wanneer de staat uw terugbetaling zal uitvoeren. Het kan u geen informatie geven over gewijzigde aangiften. Het nummer is 1-800-323-4400 (gratis binnen New Jersey, New York, Pennsylvania, Delaware en Maryland) of 609-826-4400. Beide opties zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Over het algemeen duurt de verwerking van elektronische aangiften minimaal vier weken. Papieren retourzendingen duren met minimaal 12 weken aanzienlijk langer. Als u een papieren retourzending per aangetekende post verstuurt, kan de verwerking 15 weken of langer duren.

Waar is mijn belastingteruggave -New Mexico

De afdeling Tax & Revenue van New Mexico geeft op hun website informatie over belastingaangiften en teruggaaf. Om de status van uw aangifte te controleren, gaat u naar de Taxpayer Access Point-pagina en klikt u op "Waar is mijn terugbetaling?" aan de rechterkant van de pagina.

Belastingbetalers die elektronisch hebben ingediend, kunnen verwachten dat het zes tot acht weken duurt voordat de teruggave is verwerkt. De staat vraagt ​​u minimaal acht weken te wachten voordat u belt met vragen over uw terugkeer. Het verwerken van papieren retourzendingen duurt waarschijnlijk acht tot twaalf weken. De staat adviseert om 12 weken te wachten voordat u belt met vragen over de terugbetalingsstatus.

Waar is mijn belastingteruggave -New York

Waar is mijn belastingteruggave? (3)

U kunt deze link gebruiken om de status van uwBelastingteruggave New York. U moet het exacte bedrag van uw teruggave in hele dollars invoeren om in te loggen. Dit bedrag staat op de belastingaangifte die u heeft ingediend.

Vergeet niet dat als u lokale inkomstenbelastingen hebt betaald voor het wonen in New York City of Yonkers, deze belastingen zijn opgenomen in uw staatsaangifte.

Waar is mijn belastingteruggave -Noord Carolina

Het volgen van uw terugbetaling is mogelijk door de website van North Carolina's te bezoekenMinisterie van Belastingenen klikken op "Waar is mijn terugbetaling?" U kunt verwachten dat de verwerking van uw terugbetaling gemiddeld zes weken duurt vanaf de datum waarop uw retour is ontvangen. Als er 12 weken zijn verstreken en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact op met de Belastingdienst.

Waar is mijn belastingteruggave -Noord-Dakota

North DakotaStatus teruggaaf inkomstenbelastingpagina is de plek om uw belastingteruggave te controleren. Klik op de link in het midden van de pagina en voer vervolgens uw SSN, de indieningsstatus en de exacte belastingteruggave in. De pagina met de terugbetalingsstatus bevat ook informatie over hoe de staat omgaat met terugbetalingen.

De staat adviseert om niet te bellen tenzij u uw terugbetalingsstatus controleert en zegt dat u moet bellen.

Waar is mijn belastingteruggave -Ohio

Het Department of Taxation for Ohio biedt een online formulier aancontroleer uw terugbetalingsstatus. Om de status te zien, moet u uw BSN, geboortedatum en het soort aangifte invullen. Ook dient u aan te geven of het een gewijzigde aangifte betreft.

Volgens het ministerie van Belastingen kunnen belastingbetalers die een directe storting aanvragen, hun geld binnen 15 dagen terugkrijgen. Papieren retourzendingen zullen echter aanzienlijk langer duren. U kunt rekenen op een verwerkingstijd van een papieren aangifte van acht tot tien weken. Als u een terugbetaling verwacht en deze niet binnen deze tijdsbestekken aankomt, moet u het controlestatusformulier gebruiken om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn.

Waar is mijn belastingteruggave -Oklahoma

Ga naar om de status van uw staatsbelastingteruggave te controlerenBelastingcommissie van Oklahomapagina en klik op de link "Controleer op een terugbetaling". Vanaf daar kunt u naar het Oklahoma Taxpayer Access Point. U moet inloggen met de laatste zeven cijfers van uw SSN of ITIN, het bedrag van uw terugbetaling en uw postcode.

Als u e-aangifte heeft gedaan, kunt u over het algemeen een status zien vier dagen nadat de belastingcommissie van Oklahoma uw aangifte heeft ontvangen. Papieren aangiften duren langer en u moet ongeveer drie weken wachten voordat u begint met het controleren van de status van een terugbetaling. Zodra een terugbetaling is verwerkt, duurt het vijf werkdagen voordat uw bank de terugbetaling ontvangt. Als u ervoor kiest om een ​​terugbetaling via uw bankpas te ontvangen, moet u rekening houden met vijf tot zeven werkdagen voor levering.

Waar is mijn belastingteruggave -Oregon

U kunt uw terugbetaling van de inkomstenbelasting controleren door een bezoek te brengen aan deOregon-departement van inkomstenen klikken op "Waar is mijn terugbetaling?" knop. Dit brengt u naar een online formulier dat uw ID-nummer en het bedrag van uw terugbetaling vereist.

Met dit online systeem kunt u alleen de restituties van het lopende jaar zien. U kunt niet zoeken naar aangiften van voorgaande jaren of gewijzigde aangiften.

Waar is mijn belastingteruggave -Pennsylvania

Controleren op een belastingteruggave is eenvoudig voor belastingbetalers in Pennsylvania. Bezoek gewoon deWaar is mijn PA persoonlijke inkomstenbelastingteruggaaf?pagina en voer zowel uw SSN als het restitutiebedrag in. U kunt verwachten dat de verwerking van een terugbetaling acht tot tien weken duurt.

Waar is mijn belastingteruggave -Rhode Island

Rhode Island's Division of Taxation handhaaft eenStatus belastingteruggavebladzijde. Op deze pagina wordt u gevraagd om uw SSN, de indieningsstatus en het bedrag van uw teruggave in hele dollars.

Waar is mijn belastingteruggave -zuid Carolina

Het is mogelijk om uw individuele staatsinkomstenbelastingteruggave te controleren door dit te bezoekenRestitutiestatuspagina en selecteer "Waar is mijn terugbetaling?" Net als bij andere staten, moet u uw SSN en het bedrag van uw terugbetaling (in hele dollars) invoeren voordat u een status kunt zien.

Waar is mijn belastingteruggave -Tennessee

Inwoners van Tennesseegeen inkomstenbelasting betalenop hun inkomen en loon. De belasting was alleen van toepassing op rente- en dividendinkomsten, en alleen als deze hoger was dan $ 1.250 ($ 2.500 voor gezamenlijke indieners). Belastingbetalers die minder dan $ 37.000 per jaar verdienden (en ouder waren dan 65) waren ook vrijgesteld van het betalen van inkomstenbelasting over inkomsten uit beleggingen. De staat hief een vast belastingtarief van 4% voor 2017 en werd volledig gefaseerd per 1 januari 2021. Een terugbetaling voor deze inkomstenbelasting is onwaarschijnlijk.

Waar is mijn belastingteruggave -Utah

U kunt de status van uw terugbetaling controleren door naar de staat te gaanToegangspunt belastingbetalerwebsite. Op die pagina vindt u de "Waar is mijn terugbetaling?" koppeling aan de rechterkant.

Vanwege identiteitsbeschermingsmaatregelen adviseert de belastingcommissie van de staat Utah dat belastingbetalers 120 dagen (vanaf de datum waarop uw aangifte is geaccepteerd) moeten wachten voordat een terugbetaling wordt verwerkt. Het vroegste waarop u kunt hopen op een terugbetaling is 1 maart.

Waar is mijn belastingteruggave -Vermont

Bezoek Vermont'sTerugbetaling Status paginaen klik op "Controleer de status van uw retour". Je vindt het linksonder. Die link brengt u naar een formulier dat uw ID-nummer, achternaam, postcode en het exacte bedrag van uw terugbetaling vereist. Het Vermont Department of Taxation kan sommige terugbetalingen inhouden totdat het W-2-inhoudingsrapporten van werkgevers ontvangt.

Waar is mijn belastingteruggave -Virginia

Als u de status van uw belastingteruggave in Virginia wilt controleren, gaat u naar deWaar is mijn terugbetaling?bladzijde. Klik op de link om uw terugbetalingsstatus te controleren en voer vervolgens uw SSN, het belastingjaar en uw terugbetaling in hele dollars in. U moet ook aangeven hoe uw dossier is ingediend (e-dossier of papieren dossier). Het is ook mogelijk om uw status te controleren met behulp van een geautomatiseerde telefoondienst.

Belastingplichtigen die elektronisch aangifte doen, kunnen na 72 uur beginnen met het controleren van de status van hun aangifte. Ongeveer vier weken na indiening kunt u de status van papieren aangiften controleren.

Wat terugbetalingen betreft, kunt u verwachten dat u tot vier weken moet wachten om een ​​terugbetaling te krijgen als u een elektronische aanvraag heeft ingediend. Als u een papieren aangifte heeft ingediend, kunt u verwachten dat u tot acht weken moet wachten. Houd rekening met nog eens drie weken als u een papieren retourzending per aangetekende post verstuurt.

Waar is mijn belastingteruggave -West Virginia

Controleer uw staatsbelastingaangifte door een bezoek te brengen aan deBelastingdienst van de staat West Virginiade website. Aan de rechterkant van de pagina ziet u een link met de naam "Waar is mijn terugbetaling?" Deze link brengt je naar de statuspagina van de terugbetaling. Vul uw BSN, het belastingjaar en het bedrag van uw teruggaaf in om uw status te controleren.

Waar is mijn belastingteruggave -Wisconsin

Wisconsin's Department of Revenue heeft een online tool genaamdTerugbetaling 123, waarmee u de status van uw belastingteruggave kunt zien. Om de tool te gebruiken, vult u uw SSN, het belastingjaar en het bedrag van uw aangifte in hele dollars in.

Restituties voor belastingbetalers die elektronisch hebben ingediend, worden doorgaans binnen drie weken verstrekt. Papieren retourzendingen duren langer om te verwerken. De fraude- en foutwaarborgen van de staat kunnen ook de verwerking van uw aangifte tot 12 weken vertragen.

Het komt erop neer

Waar is mijn belastingteruggave? (4)

Als uw staat inkomstenbelasting int, kunt u de status van uw aangifte online controleren. In sommige staten kunt u ook informatie krijgen door een geautomatiseerde telefoondienst te bellen. Normaal gesproken heeft u uw burgerservicenummer (of andere officiële ID-nummers) en het bedrag van uw aangifte nodig om de status van uw aangifte te controleren. Als u een terugbetaling verwacht, kunt u in sommige staten wel een paar maanden wachten. Belastingbetalers die elektronisch indienen en kiezen voor directe storting, kunnen de snelste doorlooptijden verwachten.

Tips voor het beheren van uw belastingen

  • Samenwerken met een financieel adviseurkan u helpen uw belastingteruggave te investeren en een belastingstrategie te optimaliseren voor uw financiële behoeften en doelen.De gratis tool van SmartAsset matcht u met maximaal drie doorgelichte financiële adviseurs die uw regio bedienen, en u kunt uw adviseur-matches gratis interviewen om te beslissen welke de juiste voor u is. Als u klaar bent om een ​​adviseur te vinden die u kan helpen uw financiële doelen te bereiken,begin nu.
  • Elke staat zal belastingaangiften in een ander tempo verwerken. Aan de andere kant verwerkt de IRS over het algemeen federale aangiften in hetzelfde tempo, waar u ook woont. Hier is eenfederaal terugbetalingsschemaom u een idee te geven wanneer u uw terugbetaling kunt verwachten.

Fotocredit: ©iStock.com/michaelquirk,©iStock.com/AntonioGuillem,©iStock.com/Altayb,©iStock.com/NoDerog

Waar is mijn belastingteruggave? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6037

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.